Bano logo

Om Bano

Om Bano

Bano er et internationalt firma som leverer komplette løsninger til badeværelser i sundhedssektoren.
 
Bano er etableret i flere lande med salgskontorer i Bergen, Stockholm, Helsinki, København, Amsterdam og London. Administrationen, centrallager og fabrikker ligger i Sandane i Norge.

 

Historie

Grundlæggerne af Bano var overbeviste om at badeværelser til ældre og andre med særlige behov, kunne laves bedre uden at det blev kostbart.

I 1998 sammensatte de et team af ressourcestærke mennesker, så drømmen kunne blive en realitet. De samlede erfarne fysioterapeuter med ekspertise i bevægemønstre, nogle af Norges førende industrielle designere, arkitekter og forstandere fra ledende centre samt brugere og plejepersonale. En prototype blev oprettet og installeret flere steder, således at badeværelset kunne prøves i daglig brug. Der blev gjort erfaringer og returneret værdifuld feedback, således at designet kunne finjusteres til perfektion. Kvalitet, design og funktionalitet er vores signatur. Bano var Designed for care.

 

 

Produktion

Bano udvikler og producerer hovedparten af sine produkter på egne fabrikker i Sandane, Norge.
Bano’s fabrikker omfatter et centrallager, der sikrer effektive og sikre logistikløsninger. Alle produkter, der udvikles og produceres på Banos fabrikker, gennemgår en række tests samt grundig kvalitetssikring.